AT2Works
Inspiratie: Woningbouw Marlot – Haagse School

Inspiratie: Woningbouw Marlot – Haagse School

Met wie werken wij samen?

Met strategische partners voor ontwerp en uitvoering, zowel aan de advieskant (Constructeur en Installatie adviseurs, en ook adviseurs op het gebied van duurzaam slopen) als aan de uitvoeringskant.

Wij werken voor de Design and Build Projecten met diverse neven aannemers, in plaats van met 1 hoofdaannemer. Op die manier heb je een betere greep op kwaliteit en kosten, en kun je tot in een later stadium wijzigingen doorvoeren. Dit vermindert ook de risico’s voor de neven aannemers.

Projectmanagement & bouwbegeleiding
ATD Works is voor grotere projecten, zoals de sociale woningbouw en middenhuur, een samenwerking aangegaan met Heinen + Partners te Barendrecht. Leo Heinen en zijn partners hebben een ruime ervaring in projectmanagement en bouwbegeleiding: mensen die de bouw door en door kennen.

Hotelontwikkeling
BG-Partner is een adviesbureau gespecialiseerd in hotel vastgoed. Daarnaast doen zij ook hotel management. Zij werken in binnen- en buitenland. Over BG-Partner: directeur Ben Baars had 20 jaar ervaring in hotel management voor hij zijn eigen consultancy begon. Hij is financieel specialist in zowel het ontwikkelen als het managen van hotels.