AT2Works
Inspiratie: Woningbouw Marlot – Haagse School

Inspiratie: Woningbouw Marlot – Haagse School

Met wie werken wij samen?

Zowel met (ontwikkelende)  aannemers, diverse adviseurs, en met name voor de transformatie opgaven, partijen uit de Civiele Techniek voor grond- en sloopwerken, inclusief asbestsanering Daarnaast werken wij met onderstaande partijen voor meer specifieke opgaven..

Hotelontwikkeling
BG-Partner is een adviesbureau gespecialiseerd in hotel vastgoed. Daarnaast doen zij ook hotel management. Zij werken in binnen- en buitenland. Over BG-Partner: directeur Ben Baars had 20 jaar ervaring in hotel management voor hij zijn eigen consultancy begon. Hij is financieel specialist in zowel het ontwikkelen als het managen van hotels.

Gebiedsontwikkeling
StrateGis maakt tools voor het produceren van haalbare ruimtelijke plannen. U krijgt hiermee inzicht in en invloed op elke fase van een (her)ontwikkeling. Hierdoor kunt u beter en sneller inspelen op veranderende markt– en andere omstandigheden. De voordelen: tot 70 % besparing op plankosten, duurzamere plannen en hogere rendementen. Dit betekent niet zelden het verschil tussen een mislukt of geslaagd project.