AT2Works
Mark Berg architect
Mark Berg architect
ATD.Works Vierkant Logo 72 dpi

ATD Works (voorheen AT2 Works) is een breed werkend Architectenbureau. Wij doen indien gewenst alle fasen van het ontwerp- en bouwproces: van het programma van eisen en de stichtingskosten tot en met de bouwbegeleiding en oplevering.

Bij kleinere projecten zoals woonhuizen doen wij dit zelf (zie onder Projecten: Woonhuis Moerkapelle). Voor grotere projecten werken wij samen met een aantal partners. Zie onder “Partners”.

Zowel de kleinere als de grotere projecten doen wij bij voorkeur in Bouwteam verband. Dit resulteert in een betere architectonische en bouwtechnische kwaliteit, voor een lagere prijs. En de klant krijgt ook nog eens een heel duurzaam gebouw!

Onze klanten zijn zowel particulieren (PO / CPO) als bedrijven. Wij werken zowel aan nieuwbouw als transformatie processen (herbestemming), vaak in multi-disciplinaire teams, gezien de complexiteit van sommige opgaven.

Wie is Mark Berg?
Ir. Mark L. Berg, geboren te Den Haag, afgestudeerd in Delft na een jaar in Indonesiƫ te hebben gewerkt. Na 2,5 jaar in Londen te hebben gewerkt bij Terry Farrel & Company en Palmer Associates aan kantoorgebouwen en winkelcentra keerde hij naar Nederland terug. Na 10 jaar voor architectenbureaus aan ontwerp en uitvoering van utiliteitsbouwprojecten gewerkt te hebben, en 1,5 jaar voor aannemers en onderaannemers in de werkvoorbereiding en uitvoering, begon hij zijn eigen bureau. De voorliefde voor het combineren van ontwerp en uitvoering is toen ontstaan.

Mark Berg is tevens o.m. Kernteam docent bij het NTI (onderdeel van NCOI) – afdeling HBO Bouwkunde.  Dit is volwassenen onderwijs, particulier. De koppeling tussen theorie en praktijk vindt Mark erg belangrijk. 

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons, zie onder “Contact”.